lauantai 2. helmikuuta 2013

Tampereen Häämessut 02.02.2013

Tulipa sitten piipahdettua Tampereen häämessuilla äiteen ja kummitytön kanssa :) Messuilla oli jos monenmoista nähtävää ja ideaa, ihan tuntuu jo hieman ähkyltä! Messuilla oli myös Pop Up -liike Jotain Vanhaa, eli käytettyjen hääpukujen myyntitapahtuma. Olisin mielelläni käynyt kokeilemassa pukuja, mutta koko systeemi oli suunniteltu niin että aikaa olisi pitänyt varata hurjasti enemmän. Pettyneenä poistuinkin paikalta. Pukujen kokeilemattomuus korvattiinkin reissulla Morsiusgalleriaan, mistä löytyikin heti sopiva puku! Mutta vielä en kuvaa siitä tänne laita, haluan pitää puvun vielä hetken yllätyksenä ;) Sen verran paljastan, että sain nyöritettävän hääpuvun ;) Nyt pitää vain toivoa ja pitää huoli, ettei kiloja pääse pahemmin muodostumaan. 

Häämessuilta nappasin idean K:n tulevaa pukua varten. Hänkin tämän hyväksyi nähtyään puvun ja totesi, että puku kaipaa vain yhden asian lisää. Nimittäin silinterihatun :)

Seuraavassa pari ihanaa kukkapukettimallia. Ylemmässä puhuttelee muratti ja helminauha, alemmassa pitkä varsi sekä helmet.



Häämessujen ulkopuolella oli myös näytillä aito englantilainen taksi hääautoksi :) Hiemanko olisi hieno!

Tässä myös ideaa pöytiin tuikkuja varten :) Vihreää ja ruskeaa kuitusilkkiä vain pitsin alle..

Nämä tarttuivat mukaan messuilta. Eli saippuakuplia sekä sukkanauha ;) 


Jotain uutta - Check! Hääpuku :)
Jotain vanhaa - Hmm, vielä työn alla..
Jotain sinistä - Check! Sukkanauha :) Tosin en tiedä pitäisikö sen olla jotain pysyvämpää..
jotain lainattua . Hmm, tämäkin vielä työn alla..

Ja tästä jälleen eteenpäin :)


3 kommenttia:

  1. Pilttipurkkeja (ainakin niiltä ne näyttää) ei saa käytää tuikkukippona, ne voi räjähtää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämän olen myös itsekin kuullut. Tällä hetkellä työn alla on Ikean Glimma -kynttiläkipot tällä idealla toteutettuina :) Niistä pitäisi bloggailla piakkoin ;)

      Poista
  2. Hi we have a dark blue london taxi(Jotain sinistä) in Tampere as well as the black one in the pic (nice shot by the way :-)) feel free to look at our site www.bblondon.fi or www.england.fi if you need a hääauto :-) Br charlie.

    VastaaPoista