maanantai 14. tammikuuta 2013

Juhlapaikasta

Tervetuloa Kauhavan Upseerikerholle!
Tässä hieman kuvia kerholta ja ideanpoikasia, kuvia on harmillisen vähän kun kameran akku ilmoittikin yhtäkkiä olevansa loppumaisillaan :/ Pitää käydä myöhemmin napsimassa lisää kuvia.

Etuovella. Portailta vasemmalle päin on terassi, jossa on tuoleja ja pöytiä, joilla voi viettää aikaa. Terassi on liian kapea tanssimista ajatellen.

Toinen kuva kerhon edestä ja terassia kokonaisuudessaan. Terassille mahtuisi kuitenkin soittelemaan akustista kitaraa ja viettämään aikaa :)

Näkymä etuovilta. Eteisessä hyvät naulakot vieraiden päällysvaatteille, jos semmoisia mukana on. Peremmälle eteiseen kaavailimme tarjoilupöytää, sohvat ehkä kannattaisi kantaa jonnekin muualle noista syvennyksistä. Yhteen syvennykseen voisi laittaa karkkibuffetin sekä yhteen vieraskirja-alueen. K:n kohdalta (vasemmalta) kulkee ovi ruokatilaan, josta on kuvaa seuraavaksi. Vastaavasti samalla kohden oikealla on kulkuväylä portaisiin sekä vessat ja biljardihuone. 

Ruokailutilaa. Haasteellista on saada lisää pöytiä ja istumapaikkoja mahtumaan tähän tilaan, niitä kun tarvitaan n. 80 ihmiselle. Kuvan perällä on bändivehkeitä, jotka kannattanee siirtää baaritilaan, joka sijaitsee pianon kohdalla oikealla (perällä oikealla). 

Pöydät ja tuolit ovat aivan mahtavat! Voi olla, että pöytiin laitetaan valkoiset liinat, mutta eipä mielestäni siitä haittaa olisi vaikka ne jäisivät pois. Toisaalta olisi hyvä että pöytäliinat olisivat, sillä kaitaliinaksi kaavailemani organzat (omenanvihreä) eiväy erottuisi noin tummasta pöydästä edukseen. 

Pöytien asettelussa on ehdotettu kahta (tai kolmea) pitkää riviä pöytiä keskelle salia tai sitten niin että pöytiä aseteltaisiin vinoittain tilaan niin, että keskelle salia muodostuisi pöydistä / \ -alue. Minua itseäni viehättäisi tämä viimeinen vaihtoehto, mutta loppujen lopuksi asian sanelee se, kuinka saadaan tilaan mahtumaan eniten istumapaikkoja.

Paikan äänentoistoa. Näiden koneiden avulla saadaan videotykillä pyöritettyä kuvamateriaalia (esim. lapsuudesta aikuisuuteen asti kuvia :) ) sekä soitettua taustamusiikkia. Jos siis haluan, että Concerning Hobbits soi silloin, kun kättelykierros on meneillään, niin jonkun pitää pujahtaa laittamaan musiikit soimaan :)




Pianon vasemmalla puolella oleva lasiikkunasysteemi on itseasiassa ovi, josta on käynti terassille. Oikealta puolelta nousevat portaat baaritilaan, minne ajattelin esiintyjien sekä muutoin esillä olevien ihmisten asettuvan :)

Biljardihuone.

Biljardihuoneen kitarat.

Yläkerran vapaa-aikahuone, jossa Wii sekä siihen pelejä. Tätä huonetta vastapäätä sauna- ja suihkutilat, minne voisi keskittää lastenhoitopisteen!


Ikkunan läpi otettu kuva, siksi valotus miten sattuu. Ulkogrilli! Iltapalaksi voisi tarjota grillimakkaraa :) Muutenkin ajatuksena, että halukkaat juhlijat saisivat jäädä kerholle vielä viettämään aikaa, tarjolla olisi mitä ruokailusta on jäänyt yli sekä mahdollisuus paistaa grillimakkaraa. Että nyt kannattaa miettiä ja kysellä, josko isovanhemmat voisivat ottaa lapsenlapsiaan yökylään juhlien päätteeksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti